Статистика

неділю, 18 лютого 2018 р.



13 лютого учні груп 6опр та 25ок взяли участь у квесті "Національна валюта". Учасники отримали завдання, сутність якого полягало в розгадці загадки по зібраним підказкам.
Стартували учасники з кабінету №3 "Бухгалтерський облік". 
Учні групи 25ок проходили такі маршрути:
Учні групи 6опр розійшлися зі своїми суперниками після третього маршруту.

Обидві команди починали з бібліотеки. Там на них чекала Людмила Василівна з економічними запитаннями. За правильні відповіді учасники отримали незвичний квиток та повітряні кульки з відповідними номерами-підказками. Незвичність квитків було в тому, що учасники не знали, в яке місто вони вирушають. Місце призначення вони мали відгадати на маршруті №2.
Квиток учнів групи 6опр
Квиток учнів групи 25ок

Другий маршрут для учасників розпочався в кабінеті "Географії". Олена Леонідівна поставила перед учасниками завдання - по заданим координатам визначити місто, в яке будуть вирушати учні. Для групи 6опр це був Київ, 
а для дівчат групи 25ок Львів. Свої відповіді учні могли перевірити за допомогою пазлу, на якому було зображено зашифроване місто.

Отримавши другу підказку та повітряну кульку відповідного кольору, учні прямували далі на маршрут №3 "Художня культура". На цьому етапі учасники мали відгадати за описом архітектурну споруду свого міста, яке було відгадане на попередньому маршруті. Завдання не просте, але учасники впоралися із завданням та отримали свої треті підказки, а також повітряну кульку з номером відповідного кольору.
Учні групи 25ок відгадали Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької

В учасників групи 6опр був Собор Успіння Пресвятої Богородиці Києво-Печерської лаври.

На четвертому маршруті учасники розійшлися.
Група 25ок прямували в кабінет української літератури. На них чекала Тетяна Миколаївна із завданням, в якому дівчата мали відгалати Івана Франка.
Група 6опр були в кабінеті історії. Михайло Ігорович запропонував учням за описом відгадати гетьмана, державна діяльність якого була спрямована на будівництво церков, монастирів і церковних шкіл в Україні. Звісно, 6опр впоралися із завданням та відгадали Івана Мазепу.
 П'ятий маршрут для обох команд був останній.
25ок шукали підказку у Лариси Павлівни в рівняннях, добре попрацювавши отримали правильну відповідь - 20.
6опр виконували більш складне завдання на останньому маршруті "Інформатика", розгадували код та отримали відповідь 10.
Після проходження всіх маршрутів учасники склали до купи всі свої підказки та знайшли відповідь на загадку.
Першими фінішували учасники групи 25ок. Для дівчат це було 20 гривень. Саме тому вони вирушили у Львів, щоб відвідати Львівський оперний театр, відгадали Івана Франка, який зображений на купюрі, та отримали з рівняння 20 - як відповідь на номінал купюри. Зелені повітряні кульки означали колір валюти.

Учні 6опр також відгадали загадку, в якій було зашифровано 10 гривень. Учні їхали до Києва у вагоні №10, відгадали архітектурну споруду, Івана Мазепу та інформаційний код 10. рожеві кульки, які отримували учасники на кожному маршруті, означали колір валюти.


Дякую викладачам, які допомогли організувати квест



Немає коментарів:

Дописати коментар